AJÁNDÉKUTALVÁNY FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZAT

Ajándékutalvány a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított, és a jelen szabályzat szerint vásárlásra jogosító okirat. Kibocsátási érték az az összeghatár, amilyen értékben a vásárló a Katedrális Étterem és Kávézóban ajándék utalvány felhasználásával á la carte étel és ital fogyasztást vehet igénybe.

  1. Az ajándékutalvány kötelező tartalmi elemei:

 Kibocsátó adatai:

AdReTu Kft

6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 2.

Adószám: 12443619-2-06

Katedrális Étterem és Kávézó

6720 Szeged, Dóm tér 16.

 

  • az ajándékutalványra vonatkozó utalás
  • a kibocsátási érték
  • a felhasználási időszak
  • értékesítési és beváltási információk helye
  • sorszám

 

  1. Az ajándékutalvány kibocsátása:

2.1. Az ajándékutalvány nyomdai úton előállított okirat.

2.2. Az ajándékutalványt a kibocsátó az általa meghatározott mennyiségben jogosult    kibocsátani 10 000 Ft-os kibocsátási értékben.

2.3. A kibocsátó a birtokában lévő ajándékutalványt bármikor megsemmisítheti.

2.4. Az ajándékutalvány nem minősül pénznek, illetve értékpapírnak.

2.5. Az ajándékutalvány hamisítása bűncselekmény.

2.6. Az ajándékutalvány vételára nem térhet el az utalvány kibocsátási értékétől.

2.7. Az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a vevő az ajándékutalvány kibocsátására vonatkozó, a mindenkor hatályos szabályzatot magára nézve kötelezően elfogadja.

Az ajándékutalvány mintapéldányát a jelen szabályzat melléklete tartalmazza.

2.8. Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.

 

Az ajándékutalványok a következő módon vásárolhatóak meg:

Személyesen:

 

Katedrális Étterem és Kávézó

6720 Szeged, Dóm tér 16.

 

Nyitvatartás: Hétfőtől-Vasárnapig 10:00-22:00 óráig

 

  1. Az ajándékutalvány felhasználása:

4.1. Az utalvány felhasználása az ajándékutalványon feltüntetett határidőhöz kötött (felhasználási időszak).

4.2. Az ajándék utalványt bármely cselekvőképes természetes személy vagy jogi személy (vevő) megvásárolhatja. Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható.

4.3. Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. Sem a kibocsátó, sem a felhasználási hely nem jogosult vizsgálni az utalvány tulajdonjogát.

4.4. Az ajándékutalvány érvényesítése azzal valósul meg, hogy az értékesítéskor az utalványra felkerülnek az érvényességet igazoló információk (érvényesség dátuma, bélyegző, étteremvezető aláírása.)

4.5. Az ajándékutalvány tulajdonosa jogosult az utalvány beváltásával a felhasználási időszakon belül a Katedrális Étterem és Kávézóban á la carte étel és ital fogyasztására.

4.6. Az ajándékutalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy az utalványt a vásárló az áru/szolgáltatás ellenértékének (rész) kiegyenlítésére a felhasználási helynek átadja.

4.7. Az áruvásárlásra, illetve a szolgáltatás igénybevételére, egyebekben ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás vagy szolgáltatás igénybevétele esetén.

4.8. Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása vagy szolgáltatás igénybevétele esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak. Az utalvány készpénzre nem váltható.

4.9. Mivel az utalvány készpénz helyettesítő eszköz, vásárláskor az eladó minden esetben a termék teljes összegéről állít ki számlát.

4.10. Az ajándékutalvány csak sérülésmentes utalvány lehet.  A sérült, vagy hiányos ajándék utalvány nem használható fel.

 A Katedrális Étterem és Kávézó a felhasználási szabályzat módosításának jogát fenntartja, s az aktuális feltételeket a honlapján, www.katedralisetterem.hu közzéteszi. 

A vásárló az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a felhasználási szabályzatot elfogadja.